Om te boeken of bijkomende informatie aan te vragen druk je hier op een van de gele knoppen.


Denemarken, iedereen kent dat landje wel ergens van. Ook al is het klein, wonen er slechts 5,5 miljoen inwoners, bestaat het uit 444 eilanden waarvan er slechts 76 bewoond zijn, ben je nooit verder dan 52km van de zee, en wordt de taal enkel daar en op Groenland gesproken, toch is het land heel erg belangrijk geweest voor oa. het Europa van vandaag.

Het is het land vanwaar de Vikingen vertrokken op hun rooftochen en kolonisaties. Ze hebben er mee voor gezorgd dat er een internationale handel ontstond via het water. Ze gingen zelfs met hun boten (soms ovr land) tot de Zwarte Zee om zo handel te drijven met het Midden Oosten en zo wetenschap te verspreiden.

Denemarken is een land aan zee met lange zandstranden, woeste kliffen en glooiende weidelandschappen in het binnenland. Je vindt er pitoreske dorpen, historische parels, sprookjeskastelen en moderne steden. 

Het leven in Denemarken is duur maar goed. De Denen zijn koplopers als het gaat over ecologie en ze verbinden graag de natuur met een minimalistische design stijl.

Nonkel Bart laat je kennis maken met dit vriendelijke land. We logeren in de hoofdstad Kopenhagen. Zo hebben we een ideale uitvalsbasis om zowel de stad als het gevarieerde land te verkennen.

 

Deze reis wordt specifiek aangeboden aan mensen die alleen reizen. Nonkel Bart reserveerde dan ook allemaal single kamers.

 


Verblijf

6 nachten in Comwell Copenhagen Portside Dolce by Wyndham in een comfortabele single kamer op basis van kamer met ontbijt

Dit prachtige hotel is helemaal ingericht volgens Deense design stijl. Het bevindt zich aan de rand van Kopenhagen, in Østerbro, een ideale plaatse om zowel richting stad te gaan als om te vertrekken op uitstap.


Klimaat

 

Ik kan me voorstellen dat sommige mensen zich vragen stellen over het weer in Denemarken tijdens deze vakantie.

Om jullie meteen gerust te stellen, er liggen geen bergen sneeuw meer.

De gemiddelde temeratuur (in de schaduw) die we mogen verwachten ligt tussen de 10° en 15°.

Echt lente dus.


Dagprogramma

 

Zoals meestal het geval is bij de reizen van Nonkel Bart is er geen strikt dagprogramma uitgewerkt.

Kopenhagen en het omliggende eiland Sjaelland hebben heel veel te bieden. Omdat het onmogelijk is alles op te lijsten laat ik de foto's spreken.

 


Prijs per persoon

€ 1495,- 

Deze reis wordt specifiek aangeboden aan 'alleenreizenden'. Elk kan genieten van zijn eigen kamer met dubbel bed.

Er is een gegarandeerd vertrek vanaf 5 inschrijvingen

 

Inbegrepen in de prijs

- alle organistatie en begeleiding door Nonkel Bart

- vervoer vanuit België in luxe wagen

- vervoer ter plaatse 

- overnachtingen volgens programma

- maaltijden volgens programma

- maaltijden reisbegeleider

- btw

Niet inbegrepen in de prijs

- niet vermelde maaltijden

- toegangsgelden gekozen excursies

- reis- en annulatieverzekering

  Nonkel Bart biedt tijdelijke reis- en annulatieverzekeringen aan van VAB. De premie bedraagt 7,75% van de totale reissom (onder voorbehoud van prijswijzigingen bij VAB)

  Alle informatie over deze verzekering is terug te vinden onderaan elke pagina op deze site onder de naam: IPID VAB Vakantiepakket

- persoonlijke uitgaven en fooien