Voor het reizen met Nonkel Bart kan je kiezen

uit drie mogelijkheden:


1:  EEN REIS UIT HET VOORGESTELD AANBOD

Het aanbod van de reizen van Nonkel Bart richt zich specifiek naar 55+ers

2:  EEN REIS OP MAAT

Voor een reis op maat is er geen specifieke leeftijdscategorie bij Nonkel Bart. Ook jongere mensen, vrienden/vriendinnen, families, grootouders en kleinkinderen,... kunnen een reis op maat laten samenstellen.

3:  UITSTAPPEN IN BINNEN- OF BUITENLAND

Uitstappen worden steeds op maat gemaakt, en zijn mogelijk voor alle leeftijden


Standaard worden alle reizen en uitstappen uitgevoerd met de luxewagen van Nonkel Bart.

In deze wagen kunnen 6 (uitzonderlijk 7) comfortabel meereizen en is er plaats voor bagage (trolley's en/of reistassen).

Voor reizen op maat, of voor reizen waarbij gekozen wordt voor een vliegtuig met huurwagen ter plaatse, 

kan er gekozen worden voor een busje van maximaal 8 deelnemers + chauffeur

 

Auto Nonkel Bart
Auto interieur
Auto stoelenconfiguratie

Een reis uit het aanbod van Nonkel Bart

Nonkel Bart is de organisator, is jouw privé chauffeur en de reisbegeleider te plaatse. Alle vervoer gebeurt met een luxe volumewagen waarin iedereen comfortabel kan zitten. Het aantal deelnemers is beperkt tot 6 personen.

Nonkel Bart is een reisbegeleider die samen met jou de bestemming ontdekt. Er is dan ook geen vooraf vastgelegd dagprogramma. Uiteraard heeft Nonkel Bart de mogelijkheden en bezienswaardigheden in de streek reeds bekeken, en zal er een voorstel gedaan worden. Maar hier kan flexibel mee omgegaan worden volgens jou goesting van de dag.

 

Het verblijf is meestal op basis van 'kamer met ontbijt' in hotel, bed&breakfast of vakantiewoning. Door te kiezen voor een formule met enkel ontbijt is er voor de andere maaltijden ook voldoende flexibiliteit in wat, waar en wanneer we eten. Nonkel Bart eet mee met het reisgezelschap. 

De opstapplaats van de reizen is de regio Gent-Deinze-Oudenaarde. Als je met de wagen komt bekijkt Nonkel Bart een veilige plaats om je auto te parkeren tijdens de vakantie. Wie met de trein komt wordt opgepikt aan een station in de regio. Voor wie gebracht wordt spreken we af op de carpoolparking van De Pinte.

Afhankelijk van de richting waarnaar we rijden kunnen andere opstapplaatsen afgesproken worden. Meestal gaat het hierbij dan over een carpoolparking in de buurt van de snelweg.

 

Een enkele uitzondering daargelaten schiet Nonkel Bart tijdens de vakantie de kosten voor maaltijden, excursies, parkeergeld,... die niet inbegrepen zijn in de prijs van de reis, voor.

Elke dag worden de uitgaven per deelnemer door Nonkel Bart opgelijst. Zo heeft iedereen de vrijheid om te eten of drinken wat hij of zij wenst, moeten we bij het afrekenen niet gaan zitten rekenen, en blijft het toch eerlijk tov elkaar.

Na thuiskomst maakt Nonkel Bart een totaalfactuur van de vakantie.

Op deze factuur wordt de reeds betaalde prijs van de reis vermeld, alsook de opleg voor de persoonlijke uitgaven & het evenredig deel van de gemeenschappelijke kosten. Het betreft hierbij voornamelijk de kosten voor toegangsgelden (incl de toegangs/deelname kost voor Nonkel Bart) , parkingkosten, bijkomende tol,... voor excursies die niet standaard in het programma zijn opgenomen.


Een reis of uitstap op maat

Nonkel Bart werkt ook op maat, de mogelijkheden zijn daarom oneindig.

Ik stem het tempo van de uitstap of reis af op jouw specifieke mogelijkheden. Je bepaalt samen met Nonkel Bart de invulling van het programma. De balans tussen activiteiten en rust bepaal je zelf. Bij Nonkel Bart staan goesting, ontspanning en genot voorop.

Nonkel Bart is geen gids met een paraplu die je overlaadt met namen en data.

Daarbovenop is het programma zeer flexibel en kan er à la minute nog een aanpassing gebeuren.

Bij Nonkel Bart kan je volop genieten in een kleine groep, een ideale manier om op vakantie te gaan met vrienden of familie.

 

 

Alvorens we op vakantie vertrekken luister ik naar jullie wensen en doe ik enkele voorstellen, steeds rekening houdend met ieders mogelijkheden en fysiek. Ik hoor ook graag hoe actief of rustig je de vakantie wil. Het bezoek is ook het uitgelezen moment om afspraken te maken rond budget.

Daarna ga ik aan de slag om jullie droomvakantie tot in de puntjes uit te werken. 

Eens dit klaar is, krijgen jullie volledig uitgewerkt voorstel. In de offerte staat duidelijk wat wel en niet inbegrepen is in de prijs. Na betaling van het voorschot is de reis definitief bevestigd en kan het aftellen starten.

 

Nonkel Bart biedt een totaalpakket. Ik luister naar jouw goesting en wensen. Ik organiseer het verloop van de reis. Meer nog, ik ben jouw chauffeur en gids ter plaatse. Daarbovenop kan je mij ook vragen om een fotoreportage van de uitstap of reis te maken. 


 

Door te klikken op de afbeelding hiernaast wordt je omgeleid naar een overzichtspagina over het annulatie beleid van Nonkel Bart, in het geval dat je voor één of andere reden je reis dient te annuleren, of Nonkel Bart zelf voor een bepaalde reden de reis dient te annuleren, of er een verplichte annulatie wordt opgelegd door de overheid. 

Ik raad je aan om een annulatie- en reisbijstandsverzekering te ondertekenen. Indien je hierover niet beschikt, kan Nonkel Bart jou tegen een voordelige prijs een tijdelijke verzekering voorstellen, in samenwerking met VAB bijstandsverzekeringen


Nonkel Bart is ondertekenaar van een Insolvabiliteitsverzekering via het Garantiefonds Reizen.

Deze verzekering dekt de annulatie en bijstand ten voordele van de reiziger bij financieel onvermogen van Nonkel Bart, handelsnaam van Ursus Turisticus CommV, BE0764.826.192

logo Garantiefonds Reizen

Nonkel Bart beschikt over de verzekeringen BA Uitbating en BA Personenvervoer, nodig voor het aanbieden van pakketreizen en vervoeren van personen via AG insurance, in samenwerking met het kantoor Winsurance - Waregem.

 


Nonkel Bart beschikt over de vergunning 'Individueel Bezoldigd Personenvervoer' en 'bestuurderspas' zoals verplicht in de Vlaamse taxiwet van 2020. Nonkel Bart ondergaat regelmatig de verplichte medische controle in het kader van het 'rijvaardigheidsattest'.  Het voertuig wordt zoals verplicht zesmaandelijks voorgereden voor een technische keuring.