op stap met Nonkel Bart

 

Nonkel Bart neemt je graag mee voor een uitstap of reis naar jouw goesting.

Nonkel Bart is de organisator, is jouw privé chauffeur en de reisbegeleider te plaatse. Alle vervoer gebeurt met een luxe volumewagen waarin iedereen comfortabel kan zitten. Het aantal deelnemers is beperkt tot 6 personen.

Nonkel Bart is een reisbegeleider die samen met jou de bestemming ontdekt. Er is dan ook geen vooraf vastgelegd dagprogramma. Uiteraard heeft Nonkel Bart de mogelijkheden en bezienswaardigheden in de streek reeds bekeken, en zal er een voorstel gedaan worden. Maar hier kan flexibel mee omgegaan worden volgens jou goesting van de dag.

Het verblijf is meestal op basis van 'kamer met ontbijt'. Op die manier is er ook voor de maaltijden voldoende flexibiliteit in wat, waar en wanneer we eten. Nonkel Bart eet mee met het reisgezelschap en volgt haar keuze. 

Een enkele uitzondering daargelaten schiet Nonkel Bart tijdens de vakantie de kosten voor maaltijden, excursies, parkeergeld,... voor. Elke dag worden de uitgaven per deelnemer door Nonkel Bart opgelijst. Zo heeft iedereen de vrijheid om te eten of drinken wat hij of zij wenst, moeten we bij het afrekenen niet gaan zitten rekenen, en blijft het toch eerlijk tov elkaar.

Na thuiskomst maakt Nonkel Bart een totaalfactuur van de vakantie. Op deze factuur wordt de reeds betaalde prijs van de reis vermeld, alsook de opleg voor de persoonlijke uitgaven en het deel van de gemaakte gemeenschappelijke kosten (incl. de kosten van Nonkel Bart voor zijn maaltijden, zijn deelname excursies,...)

 

Voor reizen met Nonkel Bart kan je kiezen om in te schrijven op EEN VOORGESTELDE REIS UIT HET HUIDIG AANBOD, of om voor jou gezelschap EEN REIS OP MAAT te laten samenstellen. UITSTAPPEN worden steeds op maat gemaakt.

 

Auto Nonkel Bart
Auto interieur
Auto stoelenconfiguratie

Huidig reisaanbod

Nonkel Bart stelt steeds enkele reizen samen waarop je kan inschrijven als single, vrienden of koppel.

Klik voor een overzicht van het huidig aanbod gericht naar 55+ op onderstaande link.

Als je in het overzicht doorklikt op de foto van een bepaalde reis krijg je meteen alle informatie op een afdrukbare fiche.

 

Voor een reis op maat voor alle leeflijden scroll je verder naar beneden.


Bij elke reis wordt ook aan de hand van symbolen aangegeven voor wie de reis geschikt is.

Er wordt een aanduiding gegeven voor de mate van Cultuur, Natuur, Comfort en Lichaamsconditie. Er is telkens een quotering op 3. 

   - Wat betreft Comfort staat 1 voor overnachting met meerdere personen op de kamer, 2 staat voor gedeelde 2-persoonskamers en 3 staat voor

     mogelijkheid tot single kamer.

   - Wat betreft Lichaamsconditie staat 1 voor lage, 2 voor matige, en 3 voor goede gewenste fysieke conditie.

 


Reis op maat

Hoe werkt het?

Nonkel Bart werkt ook op maat, de mogelijkheden zijn daarom oneindig.

Ik stem het tempo van de uitstap of reis af op jouw specifieke mogelijkheden. Je bepaalt samen met Nonkel Bart de invulling van het programma. De balans tussen activiteiten en rust bepaal je zelf. Bij Nonkel Bart staan goesting, ontspanning en genot voorop.

Nonkel Bart is geen gids met een paraplu die je overlaadt met namen en data.

Daarbovenop is het programma zeer flexibel en kan er à la minute nog een aanpassing gebeuren.

Bij Nonkel Bart kan je volop genieten in een kleine groep, een ideale manier om op vakantie te gaan met vrienden of familie.

Alvorens we op vakantie vertrekken, kom ik langs om kennis te maken. Tijdens het bezoek luister ik naar jullie wensen en doe ik enkele voorstellen, steeds rekening houdend met ieders mogelijkheden en fysiek. Ik hoor ook graag hoe actief of rustig je de vakantie wil. Het bezoek is ook het uitgelezen moment om afspraken te maken rond budget.

 

Daarna ga ik aan de slag om jullie droomvakantie tot in de puntjes uit te werken. 

Eens dit klaar is, krijgen jullie volledig uitgewerkt voorstel. In de offerte staat duidelijk wat wel en niet inbegrepen is in de prijs. Na betaling van het voorschot is de reis definitief bevestigd en kan het aftellen starten.

 

Nonkel Bart biedt een totaalpakket. Ik luister naar jouw goesting en wensen. Ik organiseer het verloop van de reis. Meer nog, ik ben jouw chauffeur en gids ter plaatse. Daarbovenop kan je mij ook vragen om een fotoreportage van de uitstap of reis te maken. 

 

Wil je graag een offerte op maat?

Neem dan meteen CONTACT met me op en laat me weten wat jouw goesting is.


Wat maakt reizen met nonkel Bart anders?


Reizen in onzekere tijden

Nonkel Bart waakt over zijn en uw gezondheid en veiligheid.

Alle informatie over voorwaarden en eventuele annulatie tgv de pandemie, oorlog of natuurramp  kan je terugvinden op deze link: EEN REIS BOEKEN IN ONZEKERE TIJDEN

 


 

Ik raad je aan om een annulatie- en reisbijstandsverzekering te ondertekenen. Indien je hierover niet beschikt, kan Nonkel Bart jou tegen een voordelige prijs een tijdelijke verzekering voorstellen, in samenwerking met VAB bijstandsverzekeringen


Nonkel Bart is ondertekenaar van een Insolvabiliteitsverzekering via het Garantiefonds Reizen.

Deze verzekering dekt de annulatie en bijstand ten voordele van de reiziger bij financieel onvermogen van Nonkel Bart, handelsnaam van Ursus Turisticus CommV, BE0764.826.192

logo Garantiefonds Reizen

Nonkel Bart beschikt over de verzekeringen BA Uitbating en BA Personenvervoer, nodig voor het aanbieden van pakketreizen en vervoeren van personen via AG insurance, in samenwerking met het kantoor Winsurance - Waregem.

 


Nonkel Bart beschikt over de vergunning 'Individueel Bezoldigd Personenvervoer' en 'bestuurderspas' zoals verplicht in de Vlaamse taxiwet van 2020. Nonkel Bart ondergaat regelmatig de verplichte medische controle in het kader van het 'rijvaardigheidsattest'.  Het voertuig wordt zoals verplicht zesmaandelijks voorgereden voor een technische keuring.