Tenzij anders vermeld op de informatie pagina van de desbetreffende reis zijn volgende zaken steeds inbegrepen/niet inbegrepen in de prijs

INBEGREPEN IN DE PRIJS

- alle organistatie en begeleiding door Nonkel Bart

- vervoer vanuit België in luxe wagen

- vervoer ter plaatse 

- overnachtingen volgens programma

- maaltijden volgens programma

- alle vermelde excursie

- onkosten reisbegeleider (tenzij anders vermeld)

- btw

 

NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS

- niet vermelde maaltijden

- reis- en annulatieverzekering

  Nonkel Bart biedt tijdelijke reis- en annulatieverzekeringen aan van VAB. De premie bedraagt 7,75% van de totale reissom (onder voorbehoud van prijswijzigingen bij VAB)

  Alle informatie over deze verzekering is terug te vinden onderaan elke pagina op deze site onder de naam: IPID VAB Vakantiepakket

- persoonlijke uitgaven en fooien

- facultatieve excursies

 

ER IS EEN GEGARANDEERD VERTREK VANAF 4 INSCHRIJVINGEN (tenzij anders vermeld). DE VERMELDE LOGEMENTEN ZIJN STEEDS ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN VERVANGEN WORDEN DOOR EEN GELIJKWAARDIG ALTERNATIEF. OM ORGANISATORISCHE OF ONVOORZIENE REDENEN (weersomstandigheden, openingsuren, files,...) KAN EEN VOORZIEN PROGRAMMA OF EEN VOORZIENE EXCURSIE WORDEN AANGEPAST. NONKEL BART ZAL DE DEELNEMERS HIERVAN STEEDS ZO SNEL MOGELIJK OP DE HOOGTE BRENGEN EN EEN WAARDIG ALTERNATIEF AANBIEDEN. 


REISBESTEMMING

KAMERS

REIZIGER 1

REIZIGER 2

BIJKOMENDE OPMERKINGEN EN WETTELIJKE VRAGENPrivacy garantie

Nonkel Bart garandeert op elk moment uw privacy. De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt in het kader van mailings met aankondigingen van nieuwe reizen. Deze mailings worden slechts sporadisch (en gericht) gestuurd. Er kan ten allen tijde uitgeschreven worden van de mailings.
Nonkel Bart garandeert dat uw gegevens niet voor andere (commerciële) doeleinden worden gebruikt, noch worden verkocht aan marketing of enquête bedrijven.