Het moest er eens van komen. Nonkel Bart nodigt je uit om mee te reizen naar Zwitserland, naar het dorp waar hij zelf een korte periode heeft gewoond. We reizen naar het kanton Valais/Wallis in het Franstalig gedeelte van Zwitserland. Op 1450m hoogte, hoog boven de stad Sion en de Rhônevallei ligt het dorp Haute-Nendaz. 's Winters is het er erg druk met skiërs die willen genieten van de pistes van Les 4 Vallées, maar 's zomers is het rustiger. Ideaal om te genieten van de overvloedige pracht van het landschap en de streek.

Nonkel Bart staat dan ook te trappelen om jullie hiervan te laten meegenieten.

 


Verblijf

We logeren in de luxueuze Chalet Enchanteur**** met 6 slaapkamers en 5 badkamers. De inrichting is modern en biedt alles wat we nodig hebben. Maar de kers op de taart is ongetwijfeld het uitzicht. Zowel vanuit de woonkamer als vanop de terrassen hebben we een weids uitzicht over het dorp en de Rhônevallei. En wat als ik er bij zeg dat we dat zelfs kunnen doen vanuit de Jacuzzi op het terras. Ideaal toch na een rustgevende saunabeurt?

 

Nonkel Bart heeft gekozen voor een logement in een chalet zodat we niet elke dag op zoek moeten gaan naar een restaurant. Wat is er leuker dan in alle rust 'thuis' te kunnen genieten van een kaasfondue of een raclette?


Dagprogramma

Een dagprogramma van een week samenstellen voor dit gebied, dat is keuzes maken. Nonkel Bart houdt steeds rekening met de 'goesting' van de groep, van de fysieke mogelijkheden en wensen, en doet op die manier voorstellen. Het programma blijft flexibel en kan à-la-minute aangepast worden.

Dit zijn enkele mogelijkheden die Nonkel Bart voorstelt:

- vlakke wandeling op 'les Bisses' boven Nendaz

- Stadsbezoek Sion

- wandeling tussen de wijngaarden

- rit naar het Lac Léman met bezoek aan Vevey-Montreux

- hoog de bergen in tot op de top van de Mont Fort (3330m)

- daguitstap naar Luzern aan het Vierwoudstedenmeer, met de 'Kapelbrug'

- Martigny, Abricotine proeven bij distillerie Morand en bezoek aan de kennel van de St-Bernard honden

- Grimentz en Saas-Fee

- met de zetellift naar Tortin om te genieten van het uitzicht met een kop Cacaotine in de hand. Voor de meer 'getrainde' wandelaars is een bezoek aan 'Le Jardin Japonnais' mogelijk.

 


Prijs per persoon

€ 1345,-

Geen toeslag voor éénpersoonskamer!!

 

Inbegrepen in deze prijs

- alle organisatie en begeleiding door Nonkel Bart

- vervoer vanuit België in luxe wagen

- alle vervoer ter plaatse (excl Lötschbergtunnel)

- verblijf in luxe chalet in single, dubbel of twinkamer

- onkosten reisbegeleider

- btw

Niet inbegrepen in deze prijs

- maaltijden

- eventuele toegangsgelden, parkingkosten, kosten télécabines, Lötschbergtunnel volgens gekozen excursies

- reis en annulatie verzekering

Nonkel Bart biedt tijdelijke reis- en annulatie verzekeringen aan van VAB. De premie bedraagt 7,75% van de totale reissom (onder voorbehoud van prijswijzigingen bij VAB). Alle informatie over deze verzekering is terug te vinden in de fouter op deze pagina onder de naam: IPAD VAB Vakantiepakket

- persoonlijke uitgaven