klik op een van de gele knoppen voor contact en inschrijving


Aah, de Côte d'Azur, de Franse Rivièra, kuststrook aan de Middellandse zee, inspiratiebron voor talloze bekendheden uit de geschiedenis.

Het werd hoog tijd dat Nonkel Bart deze bestemming opnam in zijn aanbod.

Er wordt gekozen voor oktober zodat we nog wat langer kunnen genieten van de warmte en de zon. De gemiddelde temperatuur aan de Côte d'Azur in oktober ligt dan ook op 22° in de schaduw!

 

We gaan met het vliegtuig naar Nice waar we de huurauto ophalen om naar ons hotel te rijden aan de jachthaven van Antibes, ideaal gelegen om de kuststreek te verkennen. We logeren in Hôtel Collier*** op basis van kamer met ontbijt.

Vanuit Antibes, op zich al een gezellig kuststadje, kunnen we naar filmstad Cannes, de grote stad Nice en het tot de verbeelding sprekende Monaco. Maar we kunnen ook naar Saint-Tropez met zijn Musée des Gendarmes, of naar de parfumstad Grasse. Natuurlijk mogen we ook les Villages Perchés niet vergeten. Kleine dorpjes in de bergen boven Nice waarvan St.-Paul-de -Vence misschien de gekendste is.

 

Tussendoor maken we ruimte voor een terrasje en een lekkere maaltijd.

Aah, de Côte d'Azur, wat kan het leven goed zijn.

 


Prijs per persoon

€ 1450,- bij verblijf in een éénpersoonskamer

Opmerking:

De vluchten zijn niet inbegrepen in de prijs, doordat deze pas kunnen vastgelegd worden als de namen van de deelnemers bekend zijn.

Op moment van opmaak van deze vakantie lag de prijs op ongeveer € 200,-/pp

Kortingen

€ 75,- bij verblijf in een gedeelde kamer

EXTRA VROEGBOEKKORTING €75,-/pp VOOR DE EERSTE 4 INSCHRIJVINGEN

-->  ondertussen zijn er reeds voldoende inschrijvingen voor een gegarandeerd vertrek waardoor je niet meer kan genieten van deze korting.

 

Inbegrepen in de prijs

- alle organistatie door Nonkel Bart

- begeleiding vanaf de luchthaven in België

- vervoer ter plaatse met huurwagen

- overnachtingen volgens programma

- maaltijden volgens programma

- onkosten reisbegeleider

- btw

Niet inbegrepen in de prijs

- de vluchten en luchthaventaksen 

- niet vermelde maaltijden

- toegangsgelden

- reis- en annulatieverzekering

  Nonkel Bart biedt tijdelijke reis- en annulatieverzekeringen aan van VAB. De premie bedraagt 7,75% van de totale reissom (onder voorbehoud van prijswijzigingen bij VAB)

  Alle informatie over deze verzekering is terug te vinden onderaan elke pagina op deze site onder de naam: IPID VAB Vakantiepakket

- persoonlijke uitgaven en fooien