Heb jij al meegereisd met Nonkel Bart?

 

Wil je graag je ervaring met Nonkel Bart en/of de aangeboden vakanties delen?

Vul dan hier je voornaam in en je bericht, en druk op verstuur reactie. 

(je email adres zal niet zichtbaar zijn op de website)

Zo kunnen mensen die nog twijfelen om mee te reizen zien hoe jij het ervaren hebt.

 

Alvast bedankt,

Bart


Reactie plaatsen

Reacties

Myriam
een jaar geleden

Met Nonkel Bart naar de Lüneburger heide en Hamburg geweest. Dat was een fijne reis: goede chauffeur, auto voorzien van alle comfort, goed gekozen hotel, voldoende flexibilteit om in te spelen op de wensen van het groepje, een ervaren gids (en wat we niet wisten zochten we op), een goede mix van natuur, (eet)cultuur, grote stad, kleine dorpjes. Onder het motto: moet zjust niks, toch heel veel leuke dingen kunnen doen. Een aanrader!

Suzy
een jaar geleden

Mijn 6de reis met nonkel Bart loopt ten einde, zoals ook bij de vorige reizen genoten van het begin tot het einde. Morgen nog de laatste etappe richting thuis en weer aftellen naar de volgende. Een betere reisformule kan ik me niet wensen. Ik kan het iedereen aanraden. Wel een volledig vooraf georganiseerde reis, maar alle uitstappen kunnen besproken worden en eventueel aangepast naar ieders zin. Je stapt in de auto en hoeft je verder van niets meer iets aan te trekken. Super de luxe 😃🤩😆

Nancy Casier
een jaar geleden

Voor de eerste keer op reis met nonkel Bart naar het mooie Slovenië. Deze manier van reizen sprak me aan omdat je reist in een klein groepje met leeftijdsgenoten en alle praktische beslommeringen worden je uit handen genomen. Je betaalt en je gaat mee. De verwachtingen werden ingevuld. Nonkel Bart brengt je in z'n grote comfortabele auto naar je bestemming. De uitstappen ter plaatse worden aangepast aan ieders wensen en fysieke mogelijkheden. Ga je eens niet mee op daguitstap dan is dat ook geen probleem. Nonkel Bart is van het principe van 'u vraagt, wij draaien'. Ik heb mij zeer goed geamuseerd en wil volgend jaar zeker nog eens mee. Zie je deze formule zitten, aarzel dan niet om je in te schrijven. Het aanbod is beperkt en zeer snel uitverkocht.

Mireille
een jaar geleden

Een reis organiseren voor een groepje mensen met elk een andere achtergrond, waarvan de ene vooral wil wandelen en de andere wil ontdekken en beleven én nog lekker wil eten en drinken én goed wil logeren kan je enkel doen met iemand die er zich volledig voor inzet, dus .. bedankt Bart het was heerlijk

Els
een jaar geleden

Wij vonden het een fijne reis. Fijn, om plekken te bezoeken, waar ik al veel over had gelezen. Genoten van de natuur. Heerlijk om niet zelf te hoeven auto rijden. Ook het groepje voelde goed, het samen eten en kletsen.
Dank aan iedereen en extra dank voor onze reisleider!

sabine moenssens
een jaar geleden

Terug van de reis Pays Cathare. Héél mooie belevenis en ten volle genoten van lokale cultuur (en gastronomie!) en wandelingen/beklimmingen. De professionele begeleiding en organisatie van Bart verdienen méér dan een pluim. Ik kijk uit naar zijn nieuwe creaties! So long!!

Maria
een jaar geleden

Een prachtreis gehad naar Slowakije.
In kleine groep reizen met allemaal onbekenden is echt een aanrader, je leert elkaar al vlug kennen.
Hopelijk kan ik nog eens mee naar een bestemming die mij onbekend is .
En dan nonkel Bart zelf , een man die zoveel weet te vertellen.

Trees
een jaar geleden

Zo'n mooie omgeving en ook de uitstappen dik in orde! Een samensmelting van natuur en cultuur. Samen op stap met een heel aangename, kleine groep.
Ook de begeleiding mag ik zeker niet vergeten, hij was van alle markten thuis!
Een aanrader!

Anne
een jaar geleden

Terug thuis van Slowakije. Een prachtreis met mooie natuur, cultuur, een aangename groep en een crème van een begeleider. Een goede formule: kleine groep (je leert elkaar vlug kennen), samen programma opstellen ter plaatse met voldoende ruimte voor terrasje, ontspanning...

Suzy
een jaar geleden

Sinds zaterdag terug thuis na 7 dagen Kopenhagen met nonkel Bart. Zoals altijd weer nieuwe vrienden leren kennen en genoten van elk moment. Alles weer tot in de puntjes geregeld, gewoon top, ik kijk uit naar de volgende reis.


Godelieve

Geen zorgen ,veilige reis met Bart een mooie vakantie in Frankrijk doorgebracht ,op plaatsen en dorpjes gezellige terrasjes en leuk gezelschap.het was fijn om er bij te zijn. Zeker een aanrader! Dankzij nonkel Bart was het een onvergetelijke reis zonder zorgen, waar je nieuwe mensen leert kennen en mooie streken.


Mady

Mijn vriendin ontdekte het aanbod om in klein gezelschap op reis te gaan met nonkel Bart. Omdat we geen reviews konden lezen hebben we met nog 3 andere vriendinnen besloten om als kennismaking een 4daagse reis naar de Champagnestreek met hem te ondernemen. Het was een overheerlijke reis, alles tot in de puntjes verzorgd, er werd steeds met onze wensen rekening gehouden en Bart is een supertoffe en zorgzame kerel. We zijn ervan overtuigd dat we met hem nog andere reizen zullen doen en raden nonkel Bart als reisbegeleider zeker aan iedereen aan.


Myriam

Met nonkel Bart op vierdaagse geweest naar Opaalkust.

Een sympathieke verschijning en veilige, verantwoorde chauffeur.

De wagen was top, comfortabel, luxueuze zetels en netjes 👍

Bart is flexibel, vlot, een vat vol kennis en weetjes. 

Geef jezelf, vrienden en familie de kans om dit te be-leven!

Go for the experience, YOLO👍👍👍 Age doesn't matter 😏


Veerle

Een reis zoals beloofd. Wat op je website staat,klopt,krijg je ook. 😊


Alleen, wat ouder en moeilijker te been. Is invidueel reizen uitgesloten? Nee, Bart bracht ons met zijn vip taxi veilig en zorgzaam naar wat wij wilden zien. Heerlijke vakantie in de champagne streek. We hopen op meer van dit.


Mady

reizen zonder zorgen, alles is mooi voorbereid. Reizen met nonkel Bart betekent dat alle vervelende dingen uit je handen worden genomen en je volop kan genieten van je reis en je reisgezelschap. Eveneens is hij steeds bereid je op alle manieren te helpen, bv. duwen van de rolstoel, je ergens binnen helpen. Een goede raad: wens je een succesvolle, ontspannende en echt fijne uitstap in Europa laat je dan voeren en gidsen door Nonkel Bart.

En neen, hiervoor wordt ik niet betaald. Ik ben gewoon een zeer tevreden klant.


Maria

De service die hij aanbiedt is volledig en maakt dat je alleen maar hoeft te genieten van de tot in de puntjes georganiseerde reis. Ook de activiteiten ter plaatse zijn à la carte en worden aangepast naar wens. De auto is luxueus en zeer comfortabel. Bart is een zeer goede chauffeur en is ook zeer behulpzaam voor alle administratie die nodig is. Een droomreisje? Je vraagt, en hij zorgt ervoor! Prima!


Machteld

Reizen met nonkel bart is zorgeloos.

Reizen met nonkel bart is volgens onze wensen

Reizen met nonkel bart is vrienden maken

Reizen met nonkel bart is cultuur, gastronomie, amusement, natuur, rust…..

Kortom reizen met nonkel bart is TOP


Christine

Mooie herinnering aan onze Provence reis, rustig genieten, mooie uitstappen en nieuwe vriendschappen. Goeie begeleiding met ruim en veilig vervoer. DOEN!!!


Lieve

Reizen met nonkel Bart : 

is zorgeloze vakantie , met een rustige chauffeur , comfortabele wagen . Je kan zelf je uitstapjes kiezen of je laten verrassen door nonkel Bart , een vat vol ideëen en weetjes !  

En dit alles op jouw ritme . 

Een aanrader ! 


Chris

Ik kwam per toeval op de advertentie van nonkel Bart voor reizen voor 55 jaar en meer. Als alleenstaande en graag individueel reizende persoon is Bart de juiste oplossing. Bart is een goede chauffeur, betrouwbaar, hulpvaardig, intelligent en heel sympathiek man. Ik kan hem ten stelligste aanraden. Bij twijfel mag je via Bart gerust opbellen


Suzy

Reizen met nonkel Bart is reizen op maat gemaakt, de reis naar Elzas is me zo goed bevallen, er wordt met iedereen rekening gehouden dus zonder twijfel ga ik binnenkort nog 4 keer met Bart en rara het gezelschap 😃 op stap. Ikzelf ben 66 ging altijd graag met de wagen op reis, maar vind zo'n busreis met 50 medereizigers niet mijn dada. Het beperkt aantal reizigers met nonkel Bart + de flexibiliteit van het reizen met klein gezelschap zijn ideaal voor mensen zoals ik die het wat verder reizen met de wagen niet meer ziien zitten. Ik ben heel blij dat ik reizen nonkel Bart ontdekt heb.