Heb jij al meegereisd met Nonkel Bart?

 

Wil je graag je ervaring met Nonkel Bart en/of de aangeboden vakanties delen?

Vul dan hier je (voor)naam in en je bericht, en druk op verstuur reactie. 

Zo kunnen mensen die nog twijfelen om mee te reizen zien hoe jij het ervaren hebt.

 

Alvast bedankt,

 

Bart


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Godelieve

Geen zorgen ,veilige reis met Bart een mooie vakantie in Frankrijk doorgebracht ,op plaatsen en dorpjes gezellige terrasjes en leuk gezelschap.het was fijn om er bij te zijn. Zeker een aanrader! Dankzij nonkel Bart was het een onvergetelijke reis zonder zorgen, waar je nieuwe mensen leert kennen en mooie streken.


Mady

Mijn vriendin ontdekte het aanbod om in klein gezelschap op reis te gaan met nonkel Bart. Omdat we geen reviews konden lezen hebben we met nog 3 andere vriendinnen besloten om als kennismaking een 4daagse reis naar de Champagnestreek met hem te ondernemen. Het was een overheerlijke reis, alles tot in de puntjes verzorgd, er werd steeds met onze wensen rekening gehouden en Bart is een supertoffe en zorgzame kerel. We zijn ervan overtuigd dat we met hem nog andere reizen zullen doen en raden nonkel Bart als reisbegeleider zeker aan iedereen aan.


Myriam

Met nonkel Bart op vierdaagse geweest naar Opaalkust.

Een sympathieke verschijning en veilige, verantwoorde chauffeur.

De wagen was top, comfortabel, luxueuze zetels en netjes 👍

Bart is flexibel, vlot, een vat vol kennis en weetjes. 

Geef jezelf, vrienden en familie de kans om dit te be-leven!

Go for the experience, YOLO👍👍👍 Age doesn't matter 😏


Veerle

Een reis zoals beloofd. Wat op je website staat,klopt,krijg je ook. 😊


Alleen, wat ouder en moeilijker te been. Is invidueel reizen uitgesloten? Nee, Bart bracht ons met zijn vip taxi veilig en zorgzaam naar wat wij wilden zien. Heerlijke vakantie in de champagne streek. We hopen op meer van dit.


Mady

reizen zonder zorgen, alles is mooi voorbereid. Reizen met nonkel Bart betekent dat alle vervelende dingen uit je handen worden genomen en je volop kan genieten van je reis en je reisgezelschap. Eveneens is hij steeds bereid je op alle manieren te helpen, bv. duwen van de rolstoel, je ergens binnen helpen. Een goede raad: wens je een succesvolle, ontspannende en echt fijne uitstap in Europa laat je dan voeren en gidsen door Nonkel Bart.

En neen, hiervoor wordt ik niet betaald. Ik ben gewoon een zeer tevreden klant.


Maria

De service die hij aanbiedt is volledig en maakt dat je alleen maar hoeft te genieten van de tot in de puntjes georganiseerde reis. Ook de activiteiten ter plaatse zijn à la carte en worden aangepast naar wens. De auto is luxueus en zeer comfortabel. Bart is een zeer goede chauffeur en is ook zeer behulpzaam voor alle administratie die nodig is. Een droomreisje? Je vraagt, en hij zorgt ervoor! Prima!


Machteld

Reizen met nonkel bart is zorgeloos.

Reizen met nonkel bart is volgens onze wensen

Reizen met nonkel bart is vrienden maken

Reizen met nonkel bart is cultuur, gastronomie, amusement, natuur, rust…..

Kortom reizen met nonkel bart is TOP


Christine

Mooie herinnering aan onze Provence reis, rustig genieten, mooie uitstappen en nieuwe vriendschappen. Goeie begeleiding met ruim en veilig vervoer. DOEN!!!


Lieve

Reizen met nonkel Bart : 

is zorgeloze vakantie , met een rustige chauffeur , comfortabele wagen . Je kan zelf je uitstapjes kiezen of je laten verrassen door nonkel Bart , een vat vol ideëen en weetjes !  

En dit alles op jouw ritme . 

Een aanrader ! 


Chris

Ik kwam per toeval op de advertentie van nonkel Bart voor reizen voor 55 jaar en meer. Als alleenstaande en graag individueel reizende persoon is Bart de juiste oplossing. Bart is een goede chauffeur, betrouwbaar, hulpvaardig, intelligent en heel sympathiek man. Ik kan hem ten stelligste aanraden. Bij twijfel mag je via Bart gerust opbellen


Suzy

Reizen met nonkel Bart is reizen op maat gemaakt, de reis naar Elzas is me zo goed bevallen, er wordt met iedereen rekening gehouden dus zonder twijfel ga ik binnenkort nog 4 keer met Bart en rara het gezelschap 😃 op stap. Ikzelf ben 66 ging altijd graag met de wagen op reis, maar vind zo'n busreis met 50 medereizigers niet mijn dada. Het beperkt aantal reizigers met nonkel Bart + de flexibiliteit van het reizen met klein gezelschap zijn ideaal voor mensen zoals ik die het wat verder reizen met de wagen niet meer ziien zitten. Ik ben heel blij dat ik reizen nonkel Bart ontdekt heb.