• Nonkel Bart staat voor een zeer persoonlijke benadering van begeleiding en organisatie.
 • Uitstappen & reizen tot 6 personen.
 • Buddy-begeleiding aan huis
 • Voor iedereen die zelf de organisatie niet wil of kan op zich nemen.
 • Ik kom kennis maken, ik organiseer alles, ik vervoer je, ik ben de reisbegeleider ter plaatse.

Nonkel Bart organiseert jouw goesting

 

 

 

Komt het volgende je bekend voor?

 

 

 • Je wil op vakantie met vrienden en familie.
 • Je wil er op uit, maar je gezelschap is te groot voor één wagen.
 • Een busrit is niets voor jou, veel te druk.
 • Je vindt het jammer als iemand zich opoffert als bob.
 • Je hebt heimwee naar die ene plek waar je als kind zo vaak was.
 • Je durft, kan of wilt niet (meer) zo ver rijden.
 • Je wil graag zelf beslissen wat je bezoekt.
 • Je wil zorgeloos genieten op jouw maat en gewenst tempo

 

planning op maat en gewenst tempo

Het aanbod van Nonkel Bart is altijd 100% op maat en op gewenst tempo.

Contacteer me voor een kennismaking en/of het ontvangen van een offerte.

 

Wil je graag een uitstap op vakantie aan iemand cadeau geven? Ga dan voor de Cadeaubon van Nonkel Bart

 


Nonkel Bart is ondertekenaar van een Insolvabiliteitsverzekering via het Garantiefonds Reizen.

Deze verzekering dekt de annulatie en bijstand ten voordele van de reiziger bij financieel onvermogen van Nonkel Bart, handelsnaam van Ursus Turisticus CommV, BE0764.826.192

logo Garantiefonds Reizen

à la carte op stap met Nonkel Bart

 

Nonkel Bart werkt steeds op maat, de mogelijkheden zijn daarom oneindig.

Ik stem het tempo van de uitstap of reis af op jouw specifieke mogelijkheden. Je bepaalt samen met Nonkel Bart de invulling van het programma. De balans tussen activiteiten en rust bepaal je zelf. Bij Nonkel Bart staan goesting, ontspanning en genot voorop.

Nonkel Bart is geen gids met een paraplu die je overlaadt met namen en data.

Daarbovenop is het programma zeer flexibel en kan er à la minute nog een aanpassing gebeuren.

Bij Nonkel Bart kan je volop genieten in een kleine groep, een ideale manier om op vakantie te gaan met vrienden of familie.

 

BFF vakantie

 

Alvorens we op vakantie vertrekken, kom ik langs om kennis te maken. Tijdens het bezoek luister ik naar jullie wensen en doe ik enkele voorstellen, steeds rekening houdend met ieders mogelijkheden en fysiek. Ik hoor ook graag hoe actief of rustig je de vakantie wil. Het bezoek is ook het uitgelezen moment om afspraken te maken rond budget.

 

Daarna ga ik aan de slag om jullie droomvakantie tot in de puntjes uit te werken. 

Eens dit klaar is, krijgen jullie volledig uitgewerkt voorstel. In de offerte staat duidelijk wat wel en niet inbegrepen is in de prijs. Na betaling van het voorschot is de reis definitief bevestigd en kan het aftellen starten.

 

Nonkel Bart biedt het totaalpakket. Ik luister naar jouw goesting en wensen. Ik organiseer het verloop van de reis. Meer nog, ik ben jouw chauffeur en gids ter plaatse. Daarbovenop kan je mij ook vragen om een fotoreportage van de uitstap of reis te maken. 

 

Ik raad je ten stelligste aan om een annulatie- en reisbijstandsverzekering te ondertekenen. Indien je hierover niet beschikt, kan Nonkel Bart jou tegen een voordelige prijs een tijdelijke verzekering voorstellen. Dit steeds in samenwerking met VAB bijstandsverzekeringen

 

Auto Nonkel Bart
Auto interieur
Auto stoelenconfiguratie

kant en klare reizen

Af en toe stelt Nonkel Bart ook zelf een vakantie samen waarop je kan intekenen. Het lopend aanbod kan je bekijken op de pagina nu boeken

 

 


daguitstappen voor een vaste prijs,

voor toeristen op vakantie in Vlaanderen

Voor toeristen die op vakantie zijn in Vlaanderen, biedt Nonkel Bart voor een vaste prijs daguitstappen aan naar Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel of de Vlaamse Ardennen.

In dit aanbod zijn volgende zaken inbegrepen: 1-6 passagiers, ophalen op jouw vakantieadres (binnen redelijke afstand), alle vervoerskosten, persoonlijk begeleiding door Nonkel Bart, gepersonaliseerde invulling en bergen plezier.

Volgende items zijn niet inbegrepen: middag- en/of avondmaal, dranken, souvenirs en eventuele ingangskosten. De betaling dient vooraf, of bij de start van de daguitstap, te gebeuren via overschrijving of Payconic. Eventuele bijkomende kosten voor bv maaltijden worden afgerekend op het einde van de dag.

Zoals altijd luistert Nonkel Bart naar uw specifieke wensen en past de uitstap, in zoverre mogelijk, aan.


1 tot 6 personen  ::  één- of meerdaags  ::  binnen- & buitenland

100% op maat en gewenst tempo

 

Voor bijkomende info of een vrijblijvende afspraak nodig ik je graag uit om via de contact pagina een mail te sturen.

 

 

Tot binnenkort!

 

maatwerk

getuigenissen

 

Picontour met NonkelBart

Na een lange winter, besluit C. om samen met enkele vriendinnen erop uit te trekken. Ze laat Nonkel Bart een Picon-rondrit in Noord-Frankrijk organiseren.

 

’s Morgens haalt Nonkel Bart de vriendinnen op en al kletsend begint de reis. De eerste koffiepauze houden we in Cassel. Even de benen strekken tijdens een korte wandeling.

 

Daarna rijden we verder door het glooiend landschap richting Saint-Omer waar het tijd is voor een Picon-Bière en een lichte lunch.

We rijden verder richting de kust waar Nonkel Bart een restaurant heeft gereserveerd in Gravelines. Alvorens we genieten van een heerlijke plat fruits-de-mer, maken we een tussenstop op het strand. Dankzij Nonkel Bart zijn camera konden we het mooie moment vastleggen op beeld.

 

 Na een geslaagde dag, bracht Nonkel Bart ons veilig thuis. Tijdens de rit brainstormden we over onze volgende uitstap.


B. wil in het voorjaar met zijn vrouw en twee bevriende koppels een paar dagen naar de Champagnestreek om enkele producenten te bezoeken. Een auto huren vindt hij omslachtig en iemand bekronen tot BOB doet hij niet graag. Net om die reden nam hij contact op met Nonkel Bart.

 

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespraken we de praktische kant van het verhaal. We gingen na welke huizen ze willen bezoeken, wat de verwachtingen zijn qua overnachtingslocaties, restaurants, locatie en budget. We kozen ervoor om net buiten Reims een vakantiewoning te huren. Het voordeel; goedkoper dan een hotel en meer vrijheid. Zo konden we zelf kiezen om al dan niet te koken of op restaurant te gaan. Door de centrale ligging konden we samen de route per dag uitstippelen.

Champagnetour NonkelBart

Nonkel Bart boekte de woning en verzamelde alle info die nodig was om onze uitstappen te regelen. Tijdens de reis zorgde Nonkel Bart voor het vervoer naar en tijdens de vakantie, en voor het ontbijt en de boodschappen ter plaatse


Wenen met Nonkel Bart

K. droomt er al jaren van om eens naar Oostenrijk op vakantie te gaan. Ze wil het land leren kennen, en is zeker ook geïnteresseerd in de steden Salzburg en Wenen. Echter bleef het voor K. enkel een droom. Haar man F. rijdt liever niet zo ver en bovendien spreekt K. de taal niet. Deze factoren vormen een drempel.

 

Via hun schoondochter zijn ze in contact gekomen met Nonkel Bart. Er werd een afspraak gemaakt bij hen thuis om de wensen en mogelijkheden te bekijken. Om de kosten te drukken werd een zus en een bevriend koppel warm gemaakt voor deze reis van 8 dagen. Nonkel Bart heeft een offerte aangemaakt met verschillende opties voor logementen waaruit ze kunnen kiezen.

Tijdens de reis was er ruimte voor aanpassingen en kleine goestingetjes. Toen we toevallig door een mooi dorpje reden, werd de tijd genomen voor een kleine wandeling en een lekker glas bier of koffie met taart. Het is tenslotte vakantie. Bij de voorbereiding werd de planning niet van 's morgens vroeg tot 's avonds laat volgeboekt met bezoeken. Op die manier was er voldoende tijd om te rusten en te genieten

 

Eenmaal op de terugweg blikten we terug op de reis. De vakantie was een topper, zonder zorgen over het rijden, de taal, de logementen. Nonkel Bart was voor ons de ideale gids! Er werd niet gestrooid met data en namen, maar de nadruk lag vooral op beleven.

Kers op de Sachertorte was de mededeling dat we kunnen genieten van een korting of attentie op onze volgende reis met Nonkel Bart.


Voor de achttiende verjaardag van kleinkind J. willen opa en oma een citytrip naar Berlijn cadeau geven. Ze zijn echter zelf nog nooit in die stad geweest en vrezen dat J. hun tempo en interesse wat saai zal vinden. Nonkel Bart wordt ingeschakeld.

 

We besloten om de twee nichtjes die volgend jaar achttien worden, ook mee te nemen. Nonkel Bart boekt een klein appartement in de buurt van een metrostation waar voldoende slaapkamers zijn. Oma en opa vroegen Nonkel Bart om een fotoverslag te maken. Tijdens de reis nam Nonkel Bart foto's en portretten die hij na thuiskomst verwerkte in een leuk fotoboek. Een blijvende herinnering aan de verjaardagsreis.

Berlijn met Nonkel Bart

Er wordt eveneens afgesproken dat opa en oma niet altijd en overal zullen meegaan. Als zij iets anders willen bezoeken of als opa gewoon wat wil rusten kunnen de tieners onder begeleiding van Nonkel Bart andere dingen gaan doen. Bovendien wil oma van die tijd gebruikmaken om het favoriete gerecht van J. klaar te maken.

Benieuwd hoe J. en haar nichtjes zullen reageren als ze dit cadeau krijgen!


inspiratie om te dagdromen

 


4 dagen gastronomisch in het Brugse Ommeland

Een verblijf in een charme hotel op basis van tweepersoonskamers met ontbijt en gastronomische diners. Overdag hebben we alle keuze om uitstappen te doen naar Brugge, Sluis, Knokke, Het Zwin, Oostende,... Of we blijven ter plaatse en doen een wandeling.

Brugge met Nonkel Bart

Ieper met Nonkel Bart

Een dag naar Ieper

Wie Ieper zegt, zegt 'Den Grooten Oorlog'. 

Om de streek te verkennen neemt Nonkel Bart je mee voor een autoroute doorheen de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog. 

 


Een week naar de Provence

Voor wie echt tot rust wil komen, is de Provence een echte aanrader. De streek biedt ons een mix van aangenaam weer, 'lekkere' terrasjes, bezienswaardigheden en een 'niets-moet' ontspanning.

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Nonkel Bart organiseert de reis, alsook staat hij in voor het vervoer en de begeleiding tijdens de volledige vakantie.

De Provence met Nonkel Bart

De Vlaamse Ardennen met Nonkel Bart

Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen

Voor wie graag de mythische plaatsen van de wielerwedstrijden wil bezoeken, neem ik je graag mee voor een rondrit met de nodige stopplaatsen. Voor de fietsers kan er tijd gemaakt worden om zelf bv de Koppenberg, de Berendries of de Muur van Geraardsbergen te bedwingen, terwijl de anderen supporteren.

Nonkel Bart zorgt voor de vlaggetjes en petjes.

Via Nonkel Bart kan je ook genieten van korting voor oa fietsenhuur ism Het Centrum Ronde van Vlaanderen www.crvv.be

 


Genieten in zonnig Zwitserland

Zwitserland is veel meer dan sneeuw en skiën. Het is eveneens een paradijs voor wandelaars en levensgenieters.

Er zijn tal van mogelijkheden: flaneren langs de Lac Léman, de Matterhorn, alles leren over Gruyère, wellness met een adembenemend uitzicht, Die Kapellbrücke in Luzern, wandelen tussen de wijngaarden,...

Nonkel Bart heeft een tijdje in Zwitserland gewoond en neemt je graag mee naar de mooiste plekjes in het meest romantische land van Europa.

Zwitserland met Nonkel Bart

Begeleide fietsvakantie met Nonkel Bart

Fietsen langs de Romantische Strasse

Een weeklang fietsen van Augsburg naar Füssen langs barokke kerken, burchten en kastelen en door de mooiste Duitse dorpen met met bloemen overladen balkons.

Nonkel Bart verzorgt alle vervoer van personen, bagage en fietsen vanuit België en ter plaatse.

Zijn er slechts enkele deelnemers voor de fietstocht? Geen enkel probleem! De andere deelnemers blijven bij Nonkel Bart en volgen de alternatieve autoroute.


Of ook nog:

Normandië - Amsterdam - Het Zwarte Woud - Bretagne - Zuid-Zweden - Bretagne - Dolomieten - Côte d'Azur - Haspengouw - Elzas - ....